Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΟ ΑΜΠΡΟΥΖΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ


Ο Σπηλαιολογικός σύλλογος Τσιέτι (Chieti) της Ιταλίας, σε συνεργασία με την Ιταλική Σπηλαιολογική Κοινότητα,  την υποστήριξη του Ιταλικού Ορειβατικού συλλόγου και του Εθνικού Πάρκου Ματζέλα (Majella), διοργανώνει  Εθνική Σπηλαιολογική Συνάντηση  , υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας FSE και προσκαλεί, όλους τους Σπηλαιολόγους που επιθυμούν, να συμμετάσχουν στο "STRISCIANDO-Majella 2016" από τις 28 Οκτωβρίου, έως την 1 Νοεμβρίου 2016.




Η συνάντηση θα γίνει για πρώτη φορά, στο Αμπρούζο (Abruzzo) . Θα πραγματοποιηθεί, στο Εθνικό Πάρκο Ματζέλα και θα συμμετάσχουν περίπου, 3000 σπηλαιολόγοι από τις περιφέρειες της  Ιταλίας και το εξωτερικό.












Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξουν συνέδρια, συζητήσεις, προβολές,θα γίνουν περιηγήσεις σε όλο το πάρκο,επιστημονικές εκθέσεις ,εθνικές και διεθνείς έρευνες και πολλά άλλα.






Ο Πρόεδρος, της Ευρωπαϊκής Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας FSE  θα ενημερώσει, πώς μπορεί ένας σπηλαιολογικός σύλλογος ,  να χρηματοδοτηθεί  από την Ομοσπονδία , για μια εκδήλωση \αποστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου