Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021


                  ΣΥΛΛΟΓΗ... ΑΠΟ ΕΚΠΗΞΕΙΣ!!!

Βρεθήκαμε για άλλη μια φορά, συνοδεύοντας σε γνωστό σπήλαιο με βαραθρώδη είσοδο, την Clair, βιολόγο από το  Πανεπιστήμιο της Γαλλίας , η οποία είχαμε την χαρά να την γνωρίσουμε και σε παλαιότερη επίσκεψή της, για την συλλογή  υδρόβιων οργανισμών, των σπηλαίων. 

Όμως, μια ακόμα έκπληξη μας περίμενε στο πάτο του βαράθρου.. κάτω από το σχοινί μας, που είχε δημιουργήσει κουλούρα , ύπαρχε ένας ακόμα σπηλαιοεπισκέπτης.. μια οχιά!
Ευτυχώς για καλή μας τύχη , απομακρύνοντας το σχοινί, δεν πιάσαμε και την οχιά .. από τα  κέρατα της, μιας και η βιολόγος μας, διαπίστωσε πως είχε κι από αυτά!!Πανέμορφη!!!!

                               



         Κι έτσι  η  Clair, έπεσε κυριολεκτικά με τα μούτρα στην δουλεία!!!Κι εμείς βεβαίως , άλλο που δεν θέλαμε.. κάναμε ακριβώς το ίδιο, αφού έξι μάτια , είναι καλύτερα από δύο!



Μες στην απόλυτη ησυχία,  (εκτός από τα γέλια μας) έξω από αυτόν τον κόσμο  που γνωρίζεις, με τον χρόνο σταματημένο, στο απόλυτο σκοτάδι...η εικόνα αυτή σου θυμίζει περισσότερο εικόνες από το μακρινό διάστημα. Και όμως, αυτός ο υπόγειος κόσμος, είναι κάτω από τα πόδια σου, πλούσιος και φανταστικός, περιμένοντας με υπομονή, πάντα την παρουσία σου!!!




    Για του λόγου το αληθές , αν αγαπάς τα σπήλαια.. Ναι!!! Αγαπάς και την λάσπη που έχουν!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου