Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016



                    19η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση(ΠΣΣ) 



Σας ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων (Ε.Ο.Σ. Χανίων) θα διοργανώσει την 19η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση.

Η 19η Π.Σ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά Κρήτης, το τετραήμερο από την Πέμπτη 08/09 έως και την Κυριακή 11/09/2016. Η συνάντηση θα τελεί υπό την αιγίδα της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Σ.Ο.Ε.).

Η 19η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση στα Χανιά Κρήτης, θα διεξαχθεί στην περιοχή του πανέμορφου οροπεδίου Ομαλού Λευκών Ορέων, του Δήμου Πλατανιά Χανίων, όπου βρίσκεται το φημισμένο σπηλαιοβάραθρο “Χώνος” ή “του Τζανή ο Σπήλιος”, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπηλαιοβάραθρα της Ελλάδας, με μήκος περίπου 2,5 χλμ και βάθος 281 μέτρων.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις της συνάντησης, παρουσιάσεις και συζητήσεις, θα είναι κοντά στην τοποθεσία, όπου θα γίνει η διαμονή των συμμετεχόντων, η οποία θα μπορεί να είναι είτε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια με το ανάλογο κόστος, είτε σε αντίσκηνα, σε οργανωμένο χώρο κατασκήνωσης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί το λεπτομερές πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα για την 19η Π.Σ.Σ., θα ανακοινωθεί και στις ιστοσελίδες, του Συλλόγου: http://www.eoshanion.gr/ και της Σ.Ο.Ε.: http://www.fhs.gr/.
    .                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου