Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κοπή βασιλόπιτας 2014

  
Όπως κάθε χρόνο έτσι και για το 2014 η Ε.Σ.Ε.Θ. ο «ΧΕΙΡΩΝ» έκανε την κοπή της Βασιλόπιτας σε μια μικρή και γραφική βραχοσκεπή  με βραχογραφίες  σε ένα μικρό λιβαδάκι με πεύκα , σε ένα από τα πολλά  πανέμορφα χωριά του Πηλίου οπού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την όμορφη πόλη του Βόλου, στην Μακρινίτσα.






 Εκεί μαζευτήκαμε  μέλη του συλλόγου και φίλοι μαζί  με  την τότε  Πρόεδρο μας  Καίτη  Καραχάλιου για να κόψουμε την Βασιλόπιτα. Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του αγαπημένου σπηλαιοεξερευνητή μας και παλαίμαχου πεζοπόρου  κ. Χρήστου Κρυβοσίδη οπού πάντα με την καλή του διάθεση και καρδιά, μας συνοδεύει στις εξερευνήσεις μας με την συνοδεία της μελωδίας  της φυσαρμόνικας του!




Επειδή όμως πάντα και παντού οι άνθρωποι κουβαλάνε τις αρρωστημένες σκέψεις και πράξεις τους ακόμα και στο Βουνό μακριά από την οχλοβοή της πόλης , αυτή την μικρή και πανέμορφη βραχοσκεπή κάποιος ανίδεος είχε κάνει μια μεγάλη λακκούβα στο εσωτερικό της πιθανόν ψάχνοντας για «θησαυρό» διότι ενώ μεγάλωσε κανείς δεν του είπε πως: «- οι πειρατές και οι θησαυροί δεν υπάρχουν» .
Το φλουρί έπεσε ( για άλλη μια φορά) στον αγαπημένο φίλο και σπηλαιοσύντροφο Μάρκο Βαξεβανόπουλο!





Έτσι, αφού τα είπαμε λιγάκι και χαθήκαμε στην ομορφιά του τοπίου κατηφορίσαμε το μονοπάτι για την επιστροφή. Καλές Σπηλιές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου